[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” da_disable_devices=”off|off|off” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” da_is_popup=”off” da_exit_intent=”off” da_has_close=”on” da_alt_close=”off” da_dark_close=”off” da_not_modal=”on” da_is_singular=”off” da_with_loader=”off” da_has_shadow=”on”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_post_title _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” author=”off” date_format=”j M, Y” categories=”off” comments=”off” featured_image=”off” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

Idag har Tele2 skickat mail till alla i föreningen om att Tallkronan sagt upp avtalet gällande TV 8 favoriter. Det stämmer att vi sagt upp nuvarande avtal med Tele2, men enbart för att byta till ett annat bättre och till ett bättre pris.

Vad vi haft:
TV grundutbud 15 kanaler + möjlighet till tillval digital TV 8 favoriter
Bredband hastighet 50 mbit/s
Telefoni

Vad vi byter till:
TV grundutbud 15 kanaler
Bredband 500 mbit/s
Telefoni

Föreningen sparar ett antal tusenlappar på det här per år. Pengar som vi istället kan lägga på annat, samtidigt som vi får betydligt snabbare bredband.

Vad behöver du göra?
Om du själv, aktivt valt till 8 favoriter bland tv-kanalerna och INTE vill ha dem kvar till det dyrare priset, så behöver du själv säga upp det hos Tele2.

Om du inte aktivt valt till 8 favoriter så behöver du inte göra någonting. Övergången sker automatiskt den 1 september.

Vi ber om ursäkt för att informationen från Tele2 gick ut direkt till er boende innan styrelsen hade hunnit informera. Det var inte så det var bestämt med Tele2.

Med hopp om att ni har en skön sommar!
Vänliga hälsningar

Styrelsen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *