Föreningens släpkärra

Släpkärran ägs av oss tillsammans och kan lånas kostnadsfritt av medlemmar i föreningen. Vår förhoppning är att man vid lån också sköter den som om det är ens egen. På så vis den kan vara till nytta och glädje i många år framåt.

Nyckeln till släpkärran hämtas i skåpet som sitter i soprummet på andra gården på Medvindsvägen. Använd din lägenhetsnyckel för att komma in i soprummet och skåpet. Kabeln till kärran ligger i släpet. Vänligen lägg tillbaka kabeln i släpet och nyckeln i skåpet före din bokningstid går ut. Vid eventuella skador på släpet, vänligen hör av dig till ansvarig för släpkärran, kontaktuppgifter finns i Boguiden. Kör försiktigt!

Boka släpkärra

Kvarterslokal

Som meldem i föreningen har du möjlighet att hyra en kvarterslokal. Lokalen har all tänkbar utrustning, bland annat porslin och bestick för cirka 40 personer, kyl, spis, kaffebryggare.
Max antal besökare i lokalen är 50 personer.
I kvarterslokalen har du även tillgång till fri Wifi, inloggningsuppgifter får du tillgång till när du kvitterar nyckeln till lokalen.

Hyran för lokalen är:
100 kr. Måndag -Torsdag
200 kr. Fredag – Söndag samt helgdagar.

En särskild kvittens-/checklista används där den som hyr lokalen kvitterar nyckel samt intygar att allt är helt och lokalen noggrant städad när nyckeln återlämnas. Nyckel till lokalen kan kvitteras av den som är medlem i föreningen, d.v.s. är ägare/delägare till bostadsrätten.

Kvittens-/checklista med gällande uthyrningsvillkor hittar du här (pdf).

Boka kvarterslokalen

Övernattningsrum
Som medlem i föreningen har du möjlighet att hyra ett övernattningsrum. Det består av ett sovrum, en toalett med dusch samt en hall med ett pentry. Rummet ligger i anslutning till kvarterslokalen. Om kvarterslokalen är uthyrd finns risk för att störande ljud kan nå övernattningsrummet.

I hallen finns ett pentry med ett kylskåp, två kokplattor, microugn och kaffebryggare. Det finns porslin och bestick för fyra personer.
Sovrummet har en bäddsoffa (bredd 163 cm, längd 205 cm) ett soffbord med två stolar. Det finns kuddar och täcken för två personer.

I övernattningsrummet har du även tillgång till fritt Wifi.
Hyran för rummet är 250 kr. Du har tillgång till rummet från kl.12:00 till 11:00 dagen efter, eller efter överenskommelse.

Rummet kan bokas/hyras alla veckor på året. Du kan boka rummet tidigast tre månader i förväg.
En särskild kvittens-/checklista används där den som hyr lokalen kvitterar nyckel samt intygar att allt är helt och noggrant städat när nyckeln återlämnas

Det är bara du som är medlem i föreningen, dvs ägare/delägare till en bostadsrätt, som kan hyra övernattningsrummet.

För att boka rummet, kontakta:
Lisa Eklöf
070-774 05 74
Telefontid måndag – fredag kl.18-21
kvarterslokalen.tallboda@gmail.com

 

Bastu
I anslutning till kvarterslokalen finns bastu som du kan boka 2 timmar mellan kl.06:00-22:00.
Bokning av tider görs på den panel som finns i entrén till kvarterslokalen.

För att komma in till bastun behövs en inpasseringsbricka som du kvitterar ut mot en depositionsavgift om 300 kr. Det är bara lägenhetsinnehavaren/medlem som kan kvittera ut brickan. Vid flytt ska inpasseringsbrickan för bastun lämnas tillbaka och du får då tillbaka den deponerade avgiften.

Perioden 22:00-06:00 är inpasseringen till kvarterslokal och bastu spärrad. Är något kvarglömt i bastun får detta hämtas på ny bokad tid nästa dag och kvarglömt i entrén kan hämtas efter 06:00 nästa dag. Vid ”panik” så har alla i styrelsen nyckel till dörrarna i kvarterslokalen. Kostnad för upplåsning är samma som när taxi bistår vid utelåsning (taxi låser inte upp i kvarterslokalen) – betalas direkt till den styrelseledamot som låser upp.

Regler för användning och lägenhetsinnehavares ansvar hittar du här (pdf).

För att kvittera ut en inpasseringsbricka, kontakta:
Jan Carlsson
013-12 67 78
Telefontid måndag – fredag kl.17-21