[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_post_title _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ featured_image=”off” author=”off” categories=”off” comments=”off” date_format=”j M, Y” custom_margin=”||69px|||”][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ min_height=”794px”]

22 mars 2022: Nu är alla bostadshus klara och endast garagen återstår. Det arbetet beräknas vara klart till sommaren. Då kommer också hela arbetet att besiktas.

22 september: Nu återstår bara två gårdar som ska få nya stuprör och hängrännor, gård A och B.

18 maj: Under kommande vecka, v 21 påbörjas arbetet på Medvindsvägens blåa gård.

26 april: Arbetet pågår nu på den stora gula gården på Medvindsvägen och därefter går de vidare till gård D, blåa husen på Medvindsvägen.

15 mars: Arbetet med bytet fortlöper och pågår just nu på Medvindsvägens gård C.

18 januari 2021: Arbetet är för tillfället pausat, men så fort snön smält så att det är säkert att arbeta kring taken igen så upptas bytet och då på Medvindsvägen.

23 september: Nu är det inte så många gårdar kvar att byta stuprör och hängrännor på. Just nu pågår arbetet på gård O och N.

18 augusti: Arbetet pågår nu på gård F och därefter O, på Sidvindsvägen.

26 maj: Arbetet fortlöper enligt plan.

21 april: Arbetet fortlöper enligt plan och nu arbetas det på gårdarna kring vändplanen på Sidvindsvägen.

17 mars: Arbetet fortlöper och vi räknar fortfarande med att hela föreningens stuprör och hängrännor är bytta till någon gång under hösten.

18 februari: Kommande veckor arbetar LJs plåt med hängrännorna på garagen. Inom kort startar också monteringen på mittersta gula gården på Sidvindsvägen. Styrelsen räknar med att hela föreningen ska ha fått nya stuprör och hängrännor till hösten.

17 december: Arbetet fortlöper. Efter veckans slut tar arbetet juluppehåll och de fortsätter efter Trettondagen.

22 oktober: Aktuell gård för byte av hängrännor och stuprör är  bruna och nedre röda gården på Sidvindsvägen.

12 september: Aktuell gård för byte av hängrännor och stuprör är  gula och bruna gården på Sidvindsvägen.

19 augusti: Nu drar arbetet med att byta ut alla föreningens hängrännor och stuprör igång. Det är LJs plåt som står för arbetet.

Arbetet börjar under v 34 på första röda gården på Sidvindsvägen. Efter det följer gula gården på höger sida av Sidvindsvägen. Sedan går de vidare genom föreningen. De lägger lappar i brevlådorna inför det är dags för respektive gård. Allt arbete går att göra utifrån, så man behöver inte vara hemma för att öppna. Men tänk på att flytta på saker på eventuella uteplatser/altaner så att de får plats att arbeta.

Vi uppdaterar löpande här under På gång kring hur arbetet går.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *